2008. október 11., szombat

Libegő

Újabb hétvége, újabb röpi meccs -ezúttal a TF ellen.

Magdi liberóként -ez sem hétköznapi!

Kicsit furcsa volt visszamenni a Testnevelési Egyetemre, lévén azóta nem voltam, hogy tanulmányaim itt befejeződtek. Mondjuk nem sokat változott azóta.Mégis volt valami furcsa érzés ebben. Aztán lehet hogy csak hiányzik az egész légkör, ami akkoriban körülvett.

Mi tagadás: imádtam ide járni. Nem csak a megszámlálhatatlan sportolási lehetőség miatt, de az egész suli inkább hasonlított egy sporttáborhoz ahol szabadon választhattunk a sok alternativa közül, mint egy oktatási intézményhez.

Azt amúgy nem egészen értem (de anno sem értettem) hogy egy önmagára olyan büszke, állítólag világhírű felsőoktatási intézmény ami ugyebár a sport fontosságát hivatott átadni mindenkinek; szóval hogy az ördögbe fordulhat elő, hogy kishíján összedőlnek az épületei, az úszómedencéje nagy-nagy jóindulattal is csak max. 20méteres, a tornacsarnok pedig legalább 10éve beázik... És ez semmit nem változott azóta sem, sőt...

A szomorú statisztikai adatokat illetően Magdiék 3:0-val abszolválták a mai meccsnapot (természetesen nem az ő javukra).


Minden esetre mi Hédivel a mérkőzés második felében egy hatalmasat sétáltunk. Pontosabban babakocsiztunk, mert sétálás közben magától értető módon az összes létező hapcit (virág lurkó megfogalmazásban kezdő- és leendő szülőknek) végigszimatoltuk. Úgyhogy felgyorsítva a folyamatsort, beültünk a babakocsiba. Pupu be is aludt rendesen. Lehet hogy altatót kevertek a pogijába amit még séta előtt ettünk egy kávézóban...

Ha már így alakult, miután felébredt, megebédeltünk és elmentünk kirándulni. Elég régen voltam már a libegőnél, úgyhogy ez lett a célpont.


Séta ezerrel fel a hegynek brutális, már-már tavaszi napsütésben.
Meglehetősen szép lenne ez a környék, ha az autókat nem engednék be az erdőbe. Nem túl sok rációt látok abban, hogy egy erdőbe aszfalt út vezessen, ehhez képest itt ez történt.

Visszafelé nagy fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos evő versenyt rendeztünk a libegő bejáratánál lévő étkezdében.

Saját bevallása szerint is csak árnyéka önmagának...

Nincsenek megjegyzések: